04 / 05 / 2024

Tapucom'dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Tapucom'dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Değerinde tapu satmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan Tapucom, kurumlardan sonra şimdi de bireysel satıcılar için gayrimenkullerini ücretsiz bir biçimde satma fırsatı sunuyor.



Satış hacmi her yıl 3 kat büyüyor

Tapucom’da bugün itibariyle toplamda 761 gayrimenkul satışta, bunlardan 221 tanesi konut, bu konutların yaklaşık olarak yarısı da bireysel satıcılardan. Toplamda 399 arsa ve 141 ticari gayrimenkul de (ofis ve dükkan) Tapucom portföyünde yer alıyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, geçtiğimiz sene toplamda 2 bin işlemi yapan site, tapu devrine dek tüm süreci şeffaf bir biçimde yürüterek, satış hacmini her yıl 3 kat büyütmeyi başardı.

Tapucom dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Bireysel satıcılar için söz konusu süreç nasıl işliyor?

Bireysel satıcılar sadece birkaç adımda gayrimenkullerinin satılması için Tapucom’a yetki verebiliyor. 

www.tapu.com/sat sayfasından satılmak istenen mülke ait kısa bilgi formunu doldurarak, iletişim bilgilerinin Tapucom’a gönderilmesinden sonra çağrı merkezindeki uzmanlar satıcıyı arıyor, istemi detaylı biçimde anlatıyor ve satılacak mülkle ilgili yapılan değerlemeyi de satıcıyla paylaşıyor. 

Ön değerleme ve ekspertiz raporuyla tapusunun gerçek değerini ve piyasa koşullarını öğrenen satıcılar buna göre gayrimenkullerinin fiyatını da belirlemiş oluyor.

Tapucom, satıcılara; çağrı merkezi hizmeti, randevu, yer gösterimi organizasyonu, teklif aşamasından kapanışa, ilan yayınından tapu devrine kadar destek sunuyor.
 
Tapularda yeni dönem başlıyor! Kimlik bilgileri gizlenecek

Cins tashihi nedir? Cins tashihi zorunlu mu?

Tapu takas harcı bu yıl ne kadar oldu?


Geri Dön