01 / 05 / 2024

Tarımda yeni dönem başlıyor! Bakanlıktan yeni destek ödemesi geliyor!

Tarımda yeni dönem başlıyor! Bakanlıktan yeni destek ödemesi geliyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, korona virüs salgını sonrası dünyanın en çok özen gösterdiği konuların başından gelen tarım sektörü için bir eylem projesi hazırladı. Tarımda daha aktif destekleme için 65 olan teşvik sayısının sade hale getirilmesi, destek ödemesi gibi birçok konu ele alınacak.



KENT TARIMI DA DESTEKLENECEK
Kent tarımında da aynı şekilde üretim ve tüketim merkezleri yakın hale getirilecek. Bu yol ile taze sebze - meyveye kolay erişim, lojistik maliyetlerinin indirilmesi, zayiatın düşürülmesi ve istihdamın yükseltilmesi sağlanacak. Tarımda gelir koruma sigortası ise yaygın hale getirilecek. Bu kapsamda Konya’nın Cihanbeyli, Kadınhanı ve Karatay bölgelerinde pilot olarak başlanan Gelir Koruma Sigortası, bu yıl üretim sezonunda Konya’nın bütününde, 2023 üretim sezonunda da tüm Türkiye’de uygulamaya girecek.

Tarımda yeni dönem başlıyor! Bakanlıktan yeni destek ödemesi geliyor!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 10.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,36 Türk Lirası, altının gramı ise 1040 Türk Lirası değerinde.

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Altını, doları, eurosu olanlar buraya! Yeni Varlık Barışı’nın detayları belli oldu! Vergi oranı sıfır olacak

Kira fiyatlarında müjdeli haber! Ev sahipleri artık Türk kiracı istiyor! Eski günlere geri dönüyoruz

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön