04 / 05 / 2024

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...



TARKAN'DAN DEPREM BÖLGESİNE BÜYÜK YARDIM!

Oğuzhan Uğur son günlerde eleştirilen Tarkan'a da sahip çıkarak, ünlü şarkıcının da yardımda bulunduğunu açıkladı.  "Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama…" diyen Uğur,  "Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim" ifadelerini kullandı.

Tarkan dan depremzedelere 1 milyon TL lik yardım!

Oğuzhan Uğur'un bu paylaşımının üzerinden çok geçmeden Tarkan’ın depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının AHBAP gibi platformlara da yardımları olduğu öğrenildi.  Tarkan'ın yıkılan yerler içinde bir plan oluşturduğu belirtilirken Megastar'ın, deprem bölgesine yeni evler yapılması için de yardımcı olacağı konuşulanlar arası.

TARKAN: AFAD DA BİZİM AHBAP DA!

Çıkan haberlerin ardından Tarkan sosyal medyada bir mesaj yayınladı ve deprem bölgeleri için çalışma başlatan Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent ile Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'un hedef gösterilmesinin ardından  Ahbap'a ve Haluk Levent'e destek verdi. Tarkan mesajında ''AFAD da bizim AHBAP da! Yanındayım Haluk Levent ve Ahbap'' ifadelerine yer verdi.

Tarkan dan depremzedelere 1 milyon TL lik yardım!

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Emekli maaşları da erken yatacak

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar dikkat! Sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran hemen alıyor

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla tam bu kadar oldu! Yeni maaşını merak eden hemen baksın!


Geri Dön