04 / 05 / 2024

Tarla başında endişeli bekleyiş! Sıvı yağı da yapılıyor, hasat aksadı fiyatı zirve yapabilir

Tarla başında endişeli bekleyiş! Sıvı yağı da yapılıyor, hasat aksadı fiyatı zirve yapabilir

Dünya genelinde Mısır ekimiyle ilgili endişeli bekleyiş başladı. Hem hasadının aksaması hem de ekim sürecinin yavaşlaması nedeniyle mısır fiyatları kritik eşiğe geldi. Sıvı yağı da yapılan ürünün tüketiciye zamlı yansıması an meselesi.



RAFLARA ZAM OLARAK YANSIMASI AN MESELESİ

Fiyatlardaki bu yükselişin raflara zam olarak yansımaması için de mücadele ediliyor. Ancak mısır hasadında istenilen verimin alınamaması, yeni ekimlerin de yapılamaması durumunda mısır fiyatlarının kritik eşiğin üzerine de çıkarak vatandaşa zamlı ulaşacağı belirtiliyor.

Mazota bu geceden itibaren zam geliyor! Sosyal medyada dolaşan 'gizli zam' iddiası gündemi salladı

Söylentisi yetti! Marketlerde 70 lira olan ürünler 35 liraya düştü

Emekliye bayram ikramiyesinde son dakika: Hala zam haberi gelmedi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön