20 / 05 / 2024

Tasarımı ve fiyatı belli oldu iddiası! S23 bekleyenler sabredin az kaldı

Tasarımı ve fiyatı belli oldu iddiası! S23 bekleyenler sabredin az kaldı

Samsung'un merakla beklenen S23 serisi için geri sayım devam ederken tasarımı ve fiyatı ile ilgili bilgiler de sızıntı yoluyla yayılmaya başladı. S23'ün çıkmasına çok az bir süre kala Android'in kralı olarak tanımlanan model için heyecan doruğa çıkmış durumda. Peki  Samsung'un fiyatı ne kadar olacak



Samsung Galaxy S23 serisi iddia edilen fiyatı

Galaxy S23 fiyatı: 799 dolar
Galaxy S23 Plus fiyatı: 999 dolar
Galaxy S23 Ultra fiyatı: 1199 dolar

Samsung, merkezi Seul'de bulunan Güney Koreli çok uluslu bir elektronik şirketidir. Şirket, 1938 yılında Lee Byung-chul tarafından kuruldu ve o zamandan beri dünyanın en büyük ve en başarılı teknoloji şirketlerinden biri haline geldi. Samsung, tüketici elektroniği, ev aletleri, yarı iletkenler ve telekomünikasyon dahil olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren çeşitlendirilmiş bir şirkettir.

Samsung'un tüketici elektroniği bölümü, şirketin en iyi bilinen ve başarılı bölümlerinden biridir. Akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve TV'ler dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi üretir. Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonları, üst düzey teknik özellikleri ve özellikleriyle tanınan Galaxy S ve Galaxy Note serileridir.

Samsung aynı zamanda buzdolapları, çamaşır makineleri ve klimalar gibi ürünler üreten ev aletleri pazarında da önemli bir oyuncudur. Şirket ayrıca, çok çeşitli elektronik cihazlarda kullanılan, özellikle bellek yongaları ve işlemciler olmak üzere yarı iletkenlerin lider üreticisidir.

Tüketiciye yönelik ürünlerine ek olarak Samsung, işletmeler arası alanda da faaliyet gösteriyor ve sağlık, ulaşım ve perakende gibi çeşitli sektörler için teknoloji çözümleri sağlıyor. Samsung, Güney Kore'deki en değerli şirketlerden biridir ve aynı zamanda gelir bakımından dünyanın en büyük şirketlerinden biridir.

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknosa'dan oyun canavarlarına karne hediyesi! Monster Abra'lara 1000 TL indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön