02 / 05 / 2024

Tayyip Erdoğan, Ataşehir Mimar Sinan Camii'ni inceledi!

Tayyip Erdoğan, Ataşehir Mimar Sinan Camii'ni inceledi!

Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne gitti. Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte camide yaklaşık 1 saat incelemelerde bulundu




Başbakan Tayyip Erdoğan, ramazan ayının ilk günü cuma namazında ibadete açılacak olan Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ni ziyaret etti. Ankara'daki programının ardından dün öğleden sonra İstanbul'a geçen Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne gitti. Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte camide yaklaşık 1 saat incelemelerde bulundu. 


Caminin resmi açılışı 20 Temmuz Cuma günü Erdoğan tarafından yapılacak. Camiden ayrılan Erdoğan'ın konvoyu 200 metre ilerdeki Şirin Taksi Durağı'nın taksicileri tarafından kesildi. Konvoyu durduran Erdoğan, taksicilerle bir süre sohbet etti. Taksiciler Erdoğan'a, daha önceki ziyaretinde çekilen fotoğrafı ve bir plaketi hediye etti. Erdoğan ile sohbet eden taksici Yavuz Coşkun, "Sağlık durumunu sordum, 'Gayet iyi' dedi" şeklinde konuştu.


Hasan Ay / SABAH


Geri Dön