02 / 05 / 2024

“Tchibo”dan yılbaşı gecesine özel tasarlanmış ürünler ve 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

“Tchibo”dan yılbaşı gecesine özel tasarlanmış ürünler ve 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tchibo, “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” teması altında bir araya getirdiği birbirinden göz alıcı ürünle, yeni yılın ruhunu sofralara da yansıtıyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden farklı, modern ve şık ürünlerle alışveriş tutkunlarının karşısına çıkan Tchibo, yeni yılda sofralara da dokunmayı unutmuyor. Tchibo’nun “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” teması altında buluşturduğu farklı renklerde masa örtülerinden yılbaşı motifli kurabiye kalıplarına kadar yeni yıl coşkusunu yemek masalarına taşıyan birçok ürünle, misafirleriniz sofranıza hayran kalacak.

Romantik, şık ve zarif bir yılbaşı sofrası!

Benzersiz bir yılbaşı sofrası hazırlamak için geleneksel ile modern tasarımın bütünleştiği şerit örtü, organik pamuklu jakarlı masa örtüsü; çeşitli alternatifleri ve renkleriyle yeni yıl sofranıza hem şıklık hem de zariflik katacak. Yeni yılın gelişiyle etrafı saran sıcak ve samimi ortamı masanıza yansıtacak mumlar, yılbaşı dekorasyonunuza farklı bir hava katacak. LED'li uzun mum, titreme efekti ile mum ışığının yarattığı loş ve romantik atmosferle masanızda zarif ve modern bir görüntü oluşturacak.

Enfes yılbaşı lezzetleri

Tchibo, senenin en güzel zamanının vazgeçilmez lezzetlerinden yılbaşı kurabiyelerini daha kolay ve keyifli bir şekilde pişirebileceğiniz seçenekler de sunuyor. Dolgulu kurabiye kalıbı veya kurabiye damgası seti gibi ürünlerle kurabiyelerinizi dilediğiniz gibi tasarlayıp süsleyerek kendi zevkinizi yansıtabilirsiniz. Yılbaşını yansıtan en güzel motiflerle çevrelenmiş yaldız süslemeli jumbo kupa, hem göz alıcı sofralarınıza eşlik edecek hem de soğuk günlerde içinizi ısıtacak içecekler için harika bir seçim olacak.

Tchibo’nun “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” teması altında buluşturduğu ürünler müşterilerle buluşuyor.


Geri Dön