05 / 05 / 2024

TEB’den akaryakıtta dev indirim! TEB ile Petrol Ofisi'nden çıkamayacaksınız!

TEB’den akaryakıtta dev indirim! TEB ile Petrol Ofisi'nden çıkamayacaksınız!

TEB CEPTETEB’lilere akaryakıt harcamalarında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. CEPTETEB’liler, yüzde 60’a varan indirimler yakalıyor. İşte detaylar!



KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanya 1 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında TEB Bonus Kredi Kartlarınız ile 4 defa 250 TL ve üzeri harcama yaptıktan hemen sonra; 22 Kasım ile 22 Aralık tarihleri arasında yapacağınız 5. harcamanıza indirim kazanıp ve bu indirim kartınıza 26 Aralık 2022 tarihinde yansıyacağı duyurulmuştur.

Kampanyaya harcama yapmadan önce de CEPTETEB Mobil adlı uygulaması üzerinden veya PO yazıp 4616’ya SMS göndererek de katılım sağlayabilirsiniz.

TEB AKARYAKIT KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

  • Kampanya ayrı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olacaktır.
  • Aynı gün içinde yapılan birden fazla 250 TL ve üzeri harcamaların yalnızca ilki kampanyaya dahil olacağı açıklanmıştır.
  • Kampanya müşteri bazında olacaktır. SMS ile katılan kişiler, en fazla 50 TL indirim, CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden katılanlar en fazla da 60 TL Bonus kazanma şansına sahiptir.
  • Kampanya Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.
  • Yapılan tüm işlemler Bonus POS’undan geçmelidir.
  • Kampanya kapsamında indirim kazanmak için 1 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında 4 kez 250 TL ve üzeri harcama yaptıktan sonra 22 Kasım – 22 Aralık tarihleri arasında 5. Harcamayı da yapmanız gerekmektedir.
  • Bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
  • Kampanyaya sadece Bonus özellikli Bireysel TEB Kredi Kartları dahil edilmiştir. Sade kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya içerisinde kullanılamaz.

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

Aile Destek Programı ne zaman yatıyor?

Doğalgaz nasıl daha az yakar? Doğalgaz nasıl yakılmalıdır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön