28 / 04 / 2024

Teknoloji devine vergi şoku! Toplam 98 milyon dolar...

Teknoloji devine vergi şoku! Toplam 98 milyon dolar...

Teknoloji devi Apple, Şu sıralar vergi kaçakçılığı sorunu ile uğraşıyor. Alışveriş kurallarındaki bir açıktan menfaat elde etmeye çalışan müşteriler, 98 milyon değerindeki vergi oranını ödemediği için Apple, vergisiz alışveriş desteğini sonlandırdığını açıkladı.



Apple, Japonya’da yeni bir vergi kaçaklığı suçu ile yüzleşip markasını koruma altına almak için kariyerini kurtarmaya çalışacak gibi görünüyor.  

 

Teknoloji devine vergi şoku! Toplam 98 milyon dolar...

Vergiden muaf, alışveriş kurallarındaki bir boşluğu kullanarak büyük maddi zarara yol açan müşteriler,  Apple cihazları satın alarak toplamda açığa çıkan 98 milyon dolarlık vergi dilimini ödemekten kaçındı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön