06 / 05 / 2024

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 



KİRALABUNU.COM’DA İLK KİRALAMAYA ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

Kiralabunu.com ile istediğiniz ürünü satın alarak yüksek maliyetlere katlanmak yerine aydan aya ödeyerek kiralama fırsatını yakalıyorsunuz. Kiralabunu.com’dan bilgisayar, tablet, kulaklık, klavye, monitör dışında kahve makinesinden televizyona, elektrikli scooterdan akıllı saate kadar çok geniş bir kategoride ürünleri kiralayabiliyorsunuz. Kiralabunu.com’da tüketicilere destek olmak için çeşitli kampanyalar da var. Bilgisayar, tablet, klavye, monitör ve kulaklık kategorilerinde 12 ay ve üzeri kiralamaların ilk ayında geçerli yüzde 40 indirim fırsatı var. Ayrıca ilk kiralamaya özel olarak ilk ay ödemenizin yüzde 20’sini de kiralabunu.com karşılıyor. Siteye üye olup da 6 ay ve üzeri kiralamasını tamamlayanlara fırsat kodu (kibu.20) veriliyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın TEKNOSA

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 08.00 saatinde yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,30 Türk Lirası, euro 18,26 Türk Lirası, altının gramı ise 980 Türk Lirası değerinde.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

 

 


Geri Dön