02 / 05 / 2024

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden biri olan Tesla, Bitcoin yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. 



Ünlü otomobil devi Tesla önceki gün bilanço açıklamasında bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; Tesla elinde bulundurduğu Bitcoin varlıkları bağlantılı olarak 1,2 milyar dolarlık net nakit çıkışı yaşandığını dile getirdi. 

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Bilanço sonrası açıklama yapan Tesla CEO'su Elon Musk, kendisinin Bitcoin satmadığını, Tesla'nın ise likitliğini test amaçlı olarak bilançosundaki Bitcoin'den yüzde 10 satış yaptığını söyledi. Musk hedefinin bilançoda Bitcoin'i alternatif bir varlık olarak bulundurmak için para biriminin likitliğini test etmek olduğunu dile getirdi. Tesla TSLA CFO'su Zach Kirkhorn da Bitcoin konusunda iyimser olmak için çok fazla nedene sahip olduğunu Tesla'nın Bitcoin yatırımlarına devam edeceğini belirtti. Kirkhorn  "Bitcoin'in uzun vadeli değerine inanıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön