29 / 04 / 2024

Tesla, Bitcoin'leri sattı! Dogecoinleri tutuyor!

Tesla, Bitcoin'leri sattı! Dogecoinleri tutuyor!

1.99 milyar dolarlık Bitcoin rezervi olan Tesla, Bitcoin'inlerinin yüzde 75'ini sattı! Tesla, önceki çeyreklerde yaklaşık 1,2 milyar dolar olarak bildirdiği dijital varlıklarının kalan değerinin 218 milyon dolar olduğunu belirtti. Bu durum Bitcoin'in seyrini nasıl etkileyecek? İşte detaylar..



Tesla, 2022 senesinin ikinci çeyreğine dair finansal sonuçlarını resmen açıkladı. Şirket, bu çeyrekte 2,26 milyar dolar kâr elde ettiğini duyurdu. Fakat bu meblağ bir önceki çeyreğe oranla yüzde 31 düşüş yaşandığı anlamına geliyor. Zira Tesla'nın bir önceki çeyrekteki kârı 3.3 milyar dolar olmuştu. Şirketin bu çeyrekte elde ettiği gelir ise 16.9 milyar dolar olarak görüldü. 

Bitcoin (BTC) yükselmeye devam edecek mi? İşte yanıtı!İşte diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön