29 / 04 / 2024

Tesla Eylül 2023 fiyat listesi: 2023 model Tesla Model Y güncel fiyat

Tesla Eylül 2023 fiyat listesi: 2023 model Tesla Model Y güncel fiyat

Tesla'nın dünyanın önde gelen elektrikli otomobil markası olarak Nisan ayında Türkiye'de satışa sunduğu Model Y'nin eylül ayı fiyatları belli oldu. ABD merkezli üretici, Temmuz ve Ağustos aylarında Model Y için fiyat artışına gitmişti, ancak eylülde fiyatlarda bir değişiklik yapmadı. İşte Tesla'nın



Tesla, Türkiye'deki varlığını henüz bir modelle sınırlı tutarken, Model Y için ağustos ayında belirlediği fiyatlar, eylülde de geçerliliğini koruyor. Aşağıdaki fiyatlar, tavsiye edilen azami anahtar teslim fiyatlarını yansıtmaktadır ve kampanyalar ile opsiyon seçimlerine göre değişiklik gösterebilir.

Tesla Model Y, çift motorlu bir elektrikli SUV modeli olarak öne çıkar. Elektrik motorları, hem hızlı hem de güçlü bir sürüş deneyimi sunacak şekilde ön ve arka akslara monte edilmiştir. Bu elektrikli araç aynı zamanda sessiz bir sürüş sunar.

Model Y, yüksek kapasiteli lityum iyon bataryalarla donatılmıştır ve farklı batarya seçenekleri sunar, bu seçenekler aracın menzilini etkiler ve genellikle 400 ila 500 kilometre arasında bir menzile sahip olabilir.

Otonom sürüş yetenekleri açısından Model Y, Tesla'nın Autopilot özelliklerini destekler. Bu özellikler, sürücüye yardımcı olmak için otomatik şerit takibi, otomatik park etme ve trafikte sürüş asistanlığı gibi işlevleri içerir ve sürüşü daha güvenli ve rahat hale getirir.

Model Y'nin iç mekanı modern ve ferah bir tasarıma sahiptir. Kaliteli malzemeler ve minimalist bir tasarım, şık bir atmosfer sunar. Ayrıca, geniş iç hacim ve katlanabilir arka koltuklar, pratik bir kullanım sunar.

Tesla'nın Supercharger şarj ağı, Model Y'nin hızlı şarj yapmasını sağlar ve aracın bataryasını kısa sürede yüksek kapasitede doldurabilir. Model Y ayrıca Tesla'nın dokunmatik ekran arayüzü ve internet bağlantısı sayesinde güncellemeler alabilir ve gelişmiş bir bağlantı deneyimi sunar.

Tesla Model Y Eylül 2023 güncel fiyat listesi

* Arkadan İtiş Tesla Model Y -  2.322.000 TL 

* Dört Çeker Tesla Model Y Long Range - 2.424.000 TL 

* Dört Çeker Tesla Model Y Performance - 2.726.000 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.tesla.com/tr_tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Eylül 2023 tarihinde saat 20.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.03 Türk Lirası, Euro 29.09 Türk Lirası, altının gramı ise 1691 Türk Lirası değerindedir.

O marketten dev indirim! 3 katlı 16'lı tuvalet kağıdı resmen dip yaptı! Yetişen alıyor

Artık bitti! Volvo'da bir devrin sonu! Tarih vererek açıkladılar

Ek MTV'de beklenmedik sonuç!


Geri Dön