21 / 05 / 2024

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada şirketin Arnavutköy'deki arsasına çalışanlar için toplamda 14 bin konut yapımına karar verdiklerini duyurdu.



Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat söz konusu proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2018 yılında Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile ortak oldukları Arnavutköy'deki 3.6 milyon metrekare arsanın bir kısmına 14 bin konut yapımına karar verdiklerini söyledi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat açıklamasında konutlarınEmlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ettirileceğini söyledi. 

Açıklamasında 2 oda 1 salon dairelerin 80 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin ise 110 metrekare olacağını söyleyen Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, projede yer alan konutların fiyatlarını da açıkladı.

THY den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Prof. Dr. Ahmet Bolat açıklamasında 2 oda 1 salon konutların fiyatlarının 2,5-3 milyon lira ve 3 oda 1 salon konutların fiyatlarının 3,5-4 milyon lira civarında olmasının planlandığını söyleyerek, Ödemelerde aracı veya finansman kurumu olmayacağını söyledi.  Prof. Dr. Ahmet Bolat ayrıca yaptığı açıklamada ödeme planına da değinerek, "Yüzde 20'si peşin, kalanı 60 ay eşit taksitle olacak şekilde Türk Hava Yolları ve Emlak Konut Gayrimenkul tarafından finanse edilecek." dedi.

Prof. Dr. Ahmet Bolat, ayrıca Ramazan Bayramı'ndan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile temelini atmayı planladıkları konut projesinden kimlerin yararlanacağını da söyledi.

Ahmet Bolat açıklamasında THY ve iştirak çalışanlar için 3 bin konut ayrılacağını ve bu konutlara tüm 75 bin THY ailesi üyeleri talipli olabileceğini belirterek, yalnızca başkan veya üstü yöneticileri ile varsa birinci derece çalışan yakınları olamayacağını ayrıca bir diğer önemli koşulun da çalışanın kendi veya eşinin evi olmaması olduğunu söyledi. Ahmet Bolat açıklamasını şu cümleyle sonlandırdı: "Amacımız ev ihtiyacı olan çalışanlarımızın İstanbul Havalimanı'na yakın bir yerde Emlak Konut kalitesinde bir ev sahibi olmaları."

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacak! İşte detaylar

THY depremzedelere özel kabin memuru ilanını duyurdu! Son gün 27 Nisan! Hemen başvurun!

THY’nin 2033 hedefi: 50 milyar dolar ciro, 800 uçaklık filo!


Geri Dön