26 / 07 / 2024

THY'den öğrencilere yüzde 50 indirimli bilet kampanyası!

THY'den öğrencilere yüzde 50 indirimli bilet kampanyası!

Türk Hava Yolları (THY) öğrencilere özel kampanyasını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Kampanyaya ilişkin açıklama yapan THY, öğrenci avantajlarından sadece Miles&Smiles üyesi öğrencilerin yararlanacağını açıkladı.

Üye olmayan kişilerin kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle Miles&Smiles üyesi olmaları gerektiğini bildirdi. Miles&Smiles üyelik numarası "Öğrenci Başvuru Formu" doldurulurken girilecek. İndirimli fiyatın üzerine vergi ve harçlar eklenecek.

Miles&Smiles üyeliği bulunan/oluşturan ve Türkiye’de okuyan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler Miles&Smiles üyelik hesapları içerisinde “Kişisel Bilgiler” alanında bulunan “Öğrenci” seçeneğini işaretlemesi gerekiyor. 

Bu alan seçildikten sonra sistem üzerinden kontroller sağlanacak ve öğrenci statüsünde işlem yapabileceği tespit edilecek. Öğrenci statüsü onaylanan kişiler avantajlardan yararlanmaya başlayacak.

THY den öğrencilere yüzde 50 indirimli bilet kampanyası!

İç hat uçuşlarında öğrenci avantajlarından 13-25 yaş arası öğrenciler yararlanacak.

İlgili indirim sadece Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından yapılan tarifeli seferlerde geçerli sayılacak.

Gençler daha çok keşfetsin diye, 19 Mayıs'ta öğrencilere özel yurt içi uçuşlar yüzde 50 indirimli başlığıyla kampanya duyuruldu.

Türk Hava Yolları kampanyası 1 Haziran - 31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine yüzde 50 indirimli olacak.

Öte yandan Türk Hava Yolları ve AnadoluJet ucuz bilet kampanyası başlattığını açıklamıştı. 10-11 Mayıs 2023 tarihinde 449 liraya alınan biletlerle 1 Kasım 2023 - 15 Ocak 2024 tarihleri arasında uçuş imkanı sağlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli sayılmayacak.

Kampanya kapsamında sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında olanlar için 449 Türk Lirası olurken, ExtraFly ücret sınıfında 569 Türk Lirası, PrimeFly ücret sınıfında 599 Türk Lirası oldu.

Konut kredisi faizleri fırladı! 100 metrekarelik evin fiyatı 3.3 milyon TL oldu! Faiz ve taksitler nasıl hesaplanıyor? 

Vakıfbank'tan 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyası!


Geri Dön