28 / 04 / 2024

Öğretmenleri sevindiren haber Bakan Özer'den geldi! Artık yüzde 50 indirimli olacak

Öğretmenleri sevindiren haber Bakan Özer'den geldi! Artık yüzde 50 indirimli olacak

Öğretmenleri mutlu edecek haberi Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı… Öğretmenler bugünden itibaren artık öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayacak.



Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin uzun zamandır talep ettiği yeni bir adımın müjdesini verdi. Bakan Özer’in açıklamasına göre öğretmenler bugünden itibaren artık öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklama fırsatına sahip olacaklar.

Öğretmenlerin öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklamasına imkan tanıyan düzenleme 81 ile gönderildi. 

Öğretmenler uzun zamandır öğretmenevlerinde diğer kamu personellerine göre daha uygun fiyatlarla konaklama imkanına sahip olmak istediklerini Milli Eğitim Bakanlığı’na iletiyorlardı. Öğretmenlerin bu talebine Milli Eğitim Bakanlığı da kayıtsız kalmadı. 

OKULLARIN KAPANMASININ ARDINDAN YAZ BOYU OKUL YÖNETİCİLERİYLE HAZIRLIK YAPILDI

17 Haziran’da 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tamamlandıktan sonra tüm yaz boyunca okul yöneticileriyle hazırlık yaptıklarını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizle sürekli birlikteyiz” diyerek öğretmenlerin kendilerine ilettikleri talepleri değerlendirdiklerini söyledi.
Öğretmenlerin çalışma koşullarını iyileştirmek için adımlar atmaya devam ettiklerine vurgu yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin istekleri arasında öğretmenevlerinden diğer kamu personeline göre daha yüksek bir indirimle faydalanmanın da yer aldığını belirtti.

ÖĞRETMENLERİ MUTLU EDECEK MÜJDEYİ BAKAN ÖZER AÇIKLADI
Öğretmenlerin öğretmenevlerinden diğer kamu personelinden daha yüksek bir indirimle faydalanma imkanına sahip olmak istedikleri yönündeki taleplerini değerlendirip, bu yönde yeni bir adım attıklarını duyuran Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenleri mutlu edecek bir haber verdi. 

Öğretmenleri sevindiren haber Bakan Özer den geldi! Artık yüzde 50 indirimli olacak


Geri Dön