06 / 05 / 2024

THY’den yeni ucuz bilet kampanyası! Son tarih belli oldu!

THY’den yeni ucuz bilet kampanyası! Son tarih belli oldu!

Türk Hava Yolları son dönemlerde açıkladığı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.  Gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirime giden THY’nin kampanya detayları nelerdir?



 THY’den yeni ucuz bilet kampanyası! Son tarih belli oldu!

Türkiye’den dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi THY, Orta ve Kuzey Avrupa'da birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat olanağı sağladığı kampanyasını duyurdu.

Türk Hava Yolları’ndan (THY), açıklanan yeni kampanyaya göre, THY  Orta ve Kuzey Avrupa'ya gidiş-dönüş her şey dahil 149 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

KAMPANYALI BİLETLER HANGİ TARİHLERDE SATILACAK VE NE ZAMAN KULLANILACAK?

5 Ekim- 15 Ekim tarihleri arasında alınan biletleri kapsayan kampanyada, biletler sınırlı sayıda koltuk için geçerli.
Bu tarihler arasında alınan biletlerin kullanım tarihi ise 1 Kasım 2022-15 Mart 2023 arasını kapsıyor.

HANGİ ÜLKELERE KAMPANYALI BİLET SATIŞI VAR?

Kampanyalı biletlerle gidilebilecek ülkeler ise şunlar; Berlin, Düsseldorf, Köln, Frankfurt, Bremen, Hamburg, Hannover, Leipzig, Münih, Nürnberg ve Stuttgart'a 149, Basel, Viyana, Salzburg ve Zürih'e 169, Cenevre'ye 199, Londra'ya 209, Amsterdam, Lüksemburg ve Brüksel'e 246, Stockholm ve Oslo'ya 249, Helsinki'ye 269, Kopenhag, Birmingham, Edinburgh'a 279, Dublin'e 289, Göteborg ve Billund'a 299, Manchester'a 259 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, THY'nin resmi internet sitesi ücretleri olmakla birlikte, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebiliyor. Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere 'www.turkishairlines.com' web adresinden, '444 0 849' numaralı çağrı merkezinden veya satış ofislerinden ulaşılabiliyor.

Carrefoursa’dan Samsung S21’e 2 bin TL indirim! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çok beğenilen Redmi Note 11 Pro'da 2 bin 600 TL indirim! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Değiş tokuş yapın iPhone 14’e 17 bin TL’ye sahip olun! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön