02 / 05 / 2024

Ticaret Bakanı açıkladı! 250 binden fazla şirket kepenk indirdi

Ticaret Bakanı açıkladı! 250 binden fazla şirket kepenk indirdi

Ekonomik krizin altında ezilen vatandaşın yanı sıra binlerce işletme de kepenk indirmek zorunda kaldı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, son 5 yılda kapanan şirket sayısının 250 bin 872 olduğunu açıkladı.



Ticaret Bakanı açıkladı! 250 binden fazla şirket kepenk indirdi

“Beş yılda 250 bin şirket kapanıyorsa burada çok yanlış bir iktidar vardır” diyen Antmen, “Bugün dünya ülkelerine bakıldığında beş yılda bu kadar firmanın kapandığı devlet göremezsiniz. Orada insanlar önlerini görür, dövizler bir günde Türkiye’deki gibi oynamıyor, merkez bankalarına keyfi müdahale edilmiyor. Sonucunda da Türkiye’deki ekonomik tabloyla karşılaşmıyorlar” dedi.

“SADECE BİRKAÇ ŞİRKET BÜYÜK KARLAR ELDE ETTİ”

Cumhuriyet tarihinin iflas rekorunun AK Parti döneminde yaşandığını belirten Antmen, “Binlerce şirket batarken sadece birkaç şirket çok büyük karlar etti. Halk, yolsuzluk, yoksulluk ve beceriksiz yönetim sonucunda tarihin en derin ekonomik krizini yaşıyor. Büyük bir yolsuzluk piramidi oluşturdular. Tarihin bu en büyük organize soygununda da olan halka ve esnafa oldu” ifadelerini kullandı.

Moody’s’ten Türkiye açıklaması: Büyüme 2,5’e gerileyecek

Paylaşımlı ev kiralama dönemi başladı! Ev sahiplerine ekstra gelir sağlıyor

Yüzde 7,6 büyüme iyi de, sorun nerede? Osman Arolat yazdı…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön