12 / 05 / 2024

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni uygulamasını hayata geçiriyor. "Trendy Beat" ile e-ticaret dönemi başlayacak.



TikTok "Trendy Beat" özelliğiyle birlikte kullanıcıların uygulama içinden alışveriş yapmasına olanak sağlayacak. Bu durumda TikTok kendi ürünlerini satarak e-ticaret alanına da giriş gerçekleştirecek.

NTV'de yer alan detaylara göre, sosyal medya şirketi uygulama içi satın alma alanını genişleterek "Trendy Beat" özelliği ile bereber artık kullanıcıların uygulama içinden alışveriş yapmasını sağlayacak.

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

KENDİ ÜRÜNLERİNİ SATACAK

3'üncü taraf satıcılara güvenmek yerine, TikTok'un kendi ürün ve satış hattını oluşturacağı belirtildi.

Özelliğin şu an için İngiltere'de bulunan kullanıcılara sunulduğu aktarıldı. Öte yandan kullanıcıların belirttiğine göre tüm ürünlerin TikTok'un Çin merkezli Pekin'de bulunan ByteDance'den gönderildiğine dikkat çekildi.

TİKTOK VİDEO NEDİR?

Sosyal medya platformu, komedi, dans ve eğitim gibi türlerde on beş saniye ile üç dakika arasında değişen çeşitli kısa biçimli videolar yapmak için kullanılan bir uygulamadırd. TikTok, 2016 yılının Eylül ayında Çin pazarında piyasaya sürülen Douyin'in uluslararası bir versiyonu olarak hayatımıza girdi.

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

Öte yandan, Dünyada ve Türkiye'de büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan WhatsApp yepyeni özelliği canlı destek programını duyurdu. 

İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine video, fotoğraf, ücretsiz arama, sesli ya da yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlayan uygulama yeni özelliği ile gündemde yerini aldı.

WhatsApp, kullanıcıların doğrudan uygulama içi sohbet desteği almalarına kolaylık sağlayan ve yardım için e-postaya geçme ihtiyacını ortadan kaldıran WhatsApp destek özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Söz konusu özellik şu anda WhatsApp'ı Microsoft Store'dan Windows'una yükleyen herkes tarafından kullanıma açıldı.

İngiltere Merkez Bankası üst üste 13. kez faiz artırdı!

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!


Geri Dön