05 / 05 / 2024

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Instagram ve Facebook'tan sonra Snapchat'e de rakip olmak için büyük bir adım atıyor. Şirket, "Yakında" adını verdiği yeni özelliği test etmeye başladı.



Yeni özellik test edilmeye başlandı!

TechCrunch’a demeç veren TikTok, Asya bölgesinde küçük bir kullanıcı grubuyla yeni özelliğini test etmeye başladıklarını duyurdu. Test için seçilen TikTok kullanıcıları, uygulamanın ana sayfasında "Sizin İçin ve Takip Ediliyor" sekmelerinin yanında "Yakında" ismiyle başka bir sekme daha görebiliyor.

Tiktok, Snapchat’e rakip olmaya çalışıyor!

Analistler, TikTok’un bu hamle ile Snapchat’e rakip olmaya çalıştığını ön görüyor. Yakın dönemde Instagram da konuma göre çalışan benzer bir özelliğini kullanıcılara sunmuştu. Her yaştan insanın kullanmaya başladığı TikTok, son dönemin en popüler sosyal medya platformu olmuş durumda. Özellikle Instagram'la aralarında büyük bir rekabet oluşmuşken TikTok, bu yeni özelliğiyle birlikte cepheyi genişletmeye hazırlanıyor. TikTok, "Yakında" ile Instgram ve Facebook'un ardından Snapchat'le de rekabet içine girecek.

Her geçen gün popülaritesi daha da artan uygulama bakalım bu rekabetten nasıl bir sonuç alacak? Acaba TikTok,  Snapchat'i tahtından edebilecek mi?

Resmi Gazete’de yayınlandı! Teknolojik ürünlere iade kısıtlaması getirildi

Apple çalışanları, şirkete karşı ayaklandı, imza kampanyası başlattı!

Apple bazı iPhone 12’leri geri çağırıyor! İşte sebebi...


Geri Dön