01 / 05 / 2024

TikTok’ta alışveriş dönemi yeniden başlıyor!...

TikTok’ta alışveriş dönemi yeniden başlıyor!...

TikTok Shop özelliğinde yeni gelişmeler yaşanmak üzere. İngiltere'de test edilen TikTok'ta alışveriş deneyimi artık daha fazla ülkede devreye girmeye başlıyor. İşte detaylar...



Financial Times’a konuşan bir kaynak, “TikTok, ABD ve Kanada için anahtar teslim bir çözüm üretmek için çabalıyor. Özellikle canlı alışveriş sürecini yönetmeye yardımcı edebilecek bir şirket arıyor” dedi. Ayrıca önümüzdeki yaz sezonundan önce büyük marka ortaklıklarıyla duyurulabileceğini de söyledi.

TikTok’un Çin’deki versiyonu olan Douyin, canlı alışveriş konusunda oldukça iyi bir durumda hareket ediyor. Sadece 12 ayda yaklaşık 9 milyon canlı yayın gerçekleşti ve bu yayınlarda 10 milyardan fazla ürün satışı yapıldı. Fakat İngiltere’deki TikTok Shop aynı başarıyı gösteremedi. Şirket buradaki hamlesinde başarısız oldu. Bakalım TikTok Shop, Amerika ve Kanada'daki testi geçebilecek mi? Eğer bu ülkelerde başarı sağlanırsa özellik başka ülkelerde de aktif edilecek. 

Tiktok şu an Instagram'la birlikte en çok kullanılan sosyal medya platformu konumunda. Milyonlarca üyesi olan platform eğer satış kısmında başarılı olabilirse online satış sektöründe taşlar yerinden oynayabilir.

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye yükseldi! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Vatan Bilgisayar'dan büyük kampanya! Tecno telefon modellerinde peşin fiyatına 10 taksit imkanı! İşte 1 Ekim 2022 fiyat

En güçlü oyuncu kartı Nvidia GeForce RTX 4090 satışa çıktı! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

 


Geri Dön