19 / 05 / 2024

TikTok’tan yeni özellik! Adeta ‘anne şefkati’ gösterecek!

TikTok’tan yeni özellik! Adeta ‘anne şefkati’ gösterecek!

Kullanıcıların çektikleri videoları yükleyebildiği ve kendi şöhretlerini yaratan konseptiyle ilgi çeken Tiktok uygulamasının üzerinde çalıştığı yeni özellik, büyüklerin beğenisini kazanacak.



Habertürk’ün haberine göre,  tanınmış sosyal medya uygulamasının kurucularının onayından geçmesi beklenen yenilik, kullanıcıların uyku düzenini sağlamaya yönelik işlev görecek.

Sorumluluk sahibi bir yayıncılık anlayışını ifade eden yenilik, özellikle uyku öncesi uygulamaya girip birkaç video izleyip yatmayı düşünen, anak videoların içinde kaybolan kullanıcıları hedefliyor.

VİDEOLARIN İÇİNDE SAATLERCE KAYBOLUYORLAR

TikTok’a girdikten sonra  pek çok kullanıcı saatlerce video izlerken, uyku saatlerinin geçtiğini farkında bile olmayabiliyor. am bu nedenle yeni bir özellik için kolları sıvayan TikTok ekibi, hazırlıkları son sürat yürütüyor.

TikTok, kullanıcılarının uyku düzenlerindeki problemlerin önüne geçebilmek için, "Uyku Hatırlatıcı" özelliği üzerinde çalışmaların startını verdi.

TikTok’tan yeni özellik! Adeta ‘anne şefkati’ gösterecek!

Test aşaması devam eden özellik sayesinde platform, belirlenen saatler arasında 7 saat dolana kadar kullanıcıya hiç bildirim göndermeyecek.

UYKUSUNU GELENİ YATAĞA GÖNDERECEK

Ayrıca uyku saati gelince uygulamadan çıkmasını sağlamak için kullanıcıya bildirim gönderecek olan platform, kullanıcılarına bir anlamda adeta anne şefkatiyle yaklaşacak.

Dünyaca ünlü platform, daha önce çocuklar için bu tarz bir özelliğini kullanıma açmıştı. TikTok, Uyku Hatırlatıcı dışında 13-15 yaş aralığında olan kullanıcılara 21.00 sonrası; 16-17 yaş grubu kullanıcılara ise 22.00’den sonra hiç bildirim göndermeme yoluna gidiyor.

Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

ING’den düşük faizli, sıkıştırmayan kredi! Tam 10 bin TL nakit veriyor!

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?


Geri Dön