23 / 07 / 2024

TOGG kaç TL'ye satışa çıkacak? TOGG ön sipariş alıyor mu?

TOGG kaç TL'ye satışa çıkacak? TOGG ön sipariş alıyor mu?

TOGG’a dair her yeni haber merakla takip edilmektedir. İşte TOGG satın almak isteyenlerin sorduğu sorular ve detayları!




TOGG KAÇ TL’YE SATIŞA SUNULACAK?

Yapılan ÖTV güncellemesine dair değerlendirmede bulunan EBS Danışmanlık Genel Müdürü Erol Şahin, düzenlemenin TOGG için yapıldığını ifade etti ve şu açıklamalarda bulundu: "Bu vergi düzenlemesi TOGG için yapılıyor. TOGG çıkacağı tarihte bunun tekrardan güncelleneceğini söylemiştik. TOGG bu ay piyasaya sunulacak. Motor gücü 160 KW'yı geçmeyen araçlar için yüzde 78, geçenler için ise yüzde 80'lik bir artış bulunmaktadır. Burada ilk kısımda yer alan 1 milyon 250 bin TL matrahı TOGG'u ilgilendirmektedir. TOGG'un matrahının 1 milyon 250 bin TL'yi aşmayacağını düşünüyoruz. TOGG'un vergisiz fiyatının maksimum 1 milyon 250 bin diye düşündüğümüzde bu da aracın fiyatının yüzde 10 ÖTV+ yüzde 18 KDV ile 1 milyon 622 bin TL'yi geçmeyeceğini öngörüyoruz. TOGG'un ortalama fiyatının 1 milyon 500 bin TL seviyesinde olacağını tahmin etmekteyiz"

TOGG ÖN SİPARİŞ ALIYOR MU? ÖN SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gurur ile takipteyiz. Daha önce de açıkladığımız şekliyle ön sipariş sürecini Şubat 2023 yılı itibarı ile başlatmış olacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility® vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece dair bilgilendirmeye devam edeceğiz."

TOGG’ a dair yapılan açıklamada, Trumore uygulaması ile ön sipariş verme hakkı bulunmaktadır. Kullanıcılar, Trumore platformu üstünden katılacakları bir yarışma veyahut isterler ise kura yöntemi ile TOGG akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı elde etmiş olacaklar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön