05 / 05 / 2024

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.



ADA TAKSİ’DE ‘GİZLİ ZAM’ KOMİSYONA İADE

Aslan, 2030 yılında İSPARK otoparklarının toplam kapasitesinin yüzde 10 seviyesinin elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığının altını çizerken, oylanan teklif oy birliğiyle kabul edildi.

 Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

Adalar'da hizmet veren Ada Taksilerde kredi kartıyla ödeme yapılmasına olanak sağlayan İBB'nin teklifi görüşüldü. Bu doğrultuda, Adakartlılara 14,14 TL, İstanbulkartlılara 42,40 TL olan taksi açılış ücretinin kredi kartlılara 84,80 TL olması istendi. Kilometre başına da Adakartlılara 8,78 TL, İstanbulkartlılara 33,93 TL olan ücretin kredi kartlılara 67,86 TL olması talep edilen teklifte, bekleme ücreti ise Adakartlılara 2,18 TL, İstanbulkartlılara 6,56 TL iken kredi kartlılara 13,12 TL olması teklif edildi. Teklif üzerine konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Birinci Bölge Müdürü Serdar Yücel, taksilerde kredi kartı kullanımının olmasını arzu ettiklerini ancak bu uygulamanın normal fiyat tarifesi üzerinden yapılmasının gerekli olduğunu belirtti. Burada yüzde 100 oranında gizli bir zam olduğunu aktaran Müdür Yücel, teklifi bu şekilde onaylamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, teklifi yeniden değerlendirmeye alması amacıyla komisyona geri gönderdi.

Dünyaca ünlü finans uzmanı uyardı: “Bir sonraki bankacılık krizi çok daha kötü olacak”

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...


Geri Dön