30 / 04 / 2024

Togg’un ön siparişleri ne zaman alınacak? Heyecanlandıran açıklama geldi

Togg’un ön siparişleri ne zaman alınacak? Heyecanlandıran açıklama geldi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yollara çıkacağı günler için geri sayım devam ederken, şirketin resmi sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir açıklama geldi. Açıklamada daha önce belirtildiği gibi ön sipariş sürecinin 2023 yılının  Şubat ayında başlayacağı ifade edildi



Erdoğan, Togg’un fabrikasındaki üretimin tamamen robotik sistemle gerçekleştirildiğini ifade etti. Togg’un italya’da üretildiğini iddia edenleri ahlaksızlıkla suçlayan yerli ve milli üretimin sadece Togg ile sınırlı olmadığını söyleyerek İHA, SİHA, Akıncı üretimini de hatırlattı.

TOGG NEREDE VE KAÇA SATILACAK?

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilinin nerede satılacağı da merak ediliyor. Togg’dan yapılan açıklamaya göre Togg’un satış bayisi olmayacak. Togg, sadece internetten satışa sunulacak. Aracı görmek ve denemek isteyenler için de Türkiye genelinde merkezler kurulacak. Togg’un kaç liraya satılacağı sorusu araştırılıyor ancak otomobilin fiyatı ön sipariş sürecinde netleşecek. Türkiye’nin otomobili Togg, 2023 yılının mart ayında sipariş veren kişilere teslim edilmeye başlanacak.

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

Çalışana doğal gaz ve ısınma desteği geliyor! Herkese 1.000'er TL ek ödeme yapılacak! Hemen bakın!

Gram altın uçuşa geçti! Her şeyi bırakın, gram altına bakın!


Geri Dön