12 / 05 / 2024

TOKİ borcu toplu ödenir mi?

TOKİ borcu toplu ödenir mi?

TOKİ kura çekilişleri gündemde iken vatandaşlar pek çok sorular gündeme gelmektedir. Kurada adı çıkan kişiler, “TOKİ borcu toplu ödenir mi?” sorusunun yanıtını aramaktadır. İşte detaylar!



TOKİ BORCU TOPLU ÖDENİR Mİ?

Borcun tamamını ödemeyecek olan vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartı ile yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25’e varan indirimden faydalanılabilir.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN 2022? TOKİ KURA SONUÇLARI 3+1 2022 İSİM LİSTESİ!

İstanbul, Gaziantep, Diyarbakır, Ankara, İzmir illerinde kura tarihleri henüz netlik kazanmadı. Kura takvimi belli olan iller ve tarihleri şu şekilde sıralanmıştır;

TOKİ AĞRI KURASI NE ZAMAN? TOKİ AĞRI KURASI ERTELENDİ

10 Kasım'da gerçekleşmesi planlanan TOKİ Ağrı kura çekimi 14 Kasım'a ertelenmiştir.

TOKİ BAŞVURUNUN ONAYLANDIĞINI NASIL ANLAŞILIR?

TOKİ kura çekilişleri gündemde yer alırken, vatandaşlar başvurularının sonuçlarını nasıl öğrenebileceklerini bilmek istiyor. E-devlet üzerinden emekli, engelli genç ve diğer kategorilerden herhangi birini seçen ve başvuru yapmış kişiler bu işlemi sorgulayabilir. E-devlet sisteminden yapılan TOKİ başvurusu sonrasında "Başvuru listesi" adlı sayfadan başvuru durumunu takip edebilirsiniz.

TOKİ KURALARI 2023 MART AYINDA SONLANACAK!

TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde yapılacak. Bu bilgilere göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Bakan Kurum, "Tüm evlerimizi, yuvalarımızı, konut arsalarımızı ve iş yerlerimizi 2 sene içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bu haber hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

TOKİ’DE SABİT ÖDEME VAR MI?

TOKİ’de sabit ödeme var mı vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. Yüzde 10 peşinat, 240 ay vade imkanı ile TOKİ evlerine kavuşacaktır.

Matrah artırımı nedir nasıl yapılır?

Ev sahipleri bile bilmiyor! Kiralar arttıkça fırsatçılık hat safhaya çıktı!

TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar? İşte TOGG ön sipariş verme 2022!

 


Geri Dön