28 / 04 / 2024

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde ilk kuralar Şırnak'ta çekildi!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde ilk kuralar Şırnak'ta çekildi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde ilk kuralar Şırnak'ta çekildi.



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde ilk kuralar 1450 konut için de Şırnak'ta çekildi.

Verilen detaylara göre, Şırnak Spor Salonunda yapılan kura töreninde konuşan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, projenin hayırlı olmasını temenni etti.

Yaptığı açıklamada İlk kurayı Şırnak'tan başlattıklarını dile getiren TOKİ  Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 sene önce ortaya koyduğu iradeyle bereber planlı kentleşme ve konut üretim seferberliği kapsamında 20 senede toplamda 1 milyon 170 bin konut rakamına ulaşıldığını kaydetti.

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi nde ilk kuralar Şırnak ta çekildi!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi olarak okullardan üniversitelere, ticari iş yerlerinden kütüphanelere, spor salonlarından yurt ve pansiyonlara, hastanelerden sağlık ocaklarına, camilerden kamu hizmet binalarına, stadyumlardan millet bahçelerine kadar 35 bin 335 eseri kazandırdıklarını da kaydetti.

Karaca yaptığı açıklamada insanca bir yaşam ve ekonomik olarak ulaşılabilir konut hedefleri doğrultusunda taviz vermeden projeleri sürdürdüklerini dile getirdi.

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara müjdelediği 250 bin sosyal konut, 1 milyon konut arsası 10 bin iş yeri olmak üzere bu 3 proje 250 alt sektörü etkileyerek üretime ve istihdama bereket ve rekabet getireceğini söyleyeren, doğrudan ve dolaylı milyonlarca vatandaşa istihdam sağlayacağını da kaydetti.


Geri Dön