11 / 05 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, noter huzurunda yapılan kura çekimine katılan bazı vatandaşlar, heyecanla adlarının çıkmasını bekledi.



Peki TOKİ İlk Evim İş Yerim kura sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ Kahramanmaraş kura sonuçları nereden sorgulanır? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Verilen bilgilere göre, Kahramanmaraş Göksun'da 200 adet konut için 2 bin 691, Türkoğlu'nda 250 adet konut için 2 bin 701, Afşin'de 500 adet konut için 1875, Pazarcık ikinci etap 210 adet konut için 1280 adet, Çağlayancerit ilçesinde ise 121 adet konut için 211 başvurunun yapıldığı kura çekimleri sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor. 

Yine verilen detaylara göre, kurada ismi çıkan Hasbi Akbudak, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada ilk defa konut sahibi olacağı için sevinçli olduğunu kaydetti.

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Hasbi Akbudak açıklamasında kira öder gibi taksit ödeyerek konut sahibi olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür etti.

Verilen bilgilere göre, İsa Yener de 55 yaşında olduğunu ve şimdiye kadar hiç konut sahibi olamadığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız sağ olsun var olsun. Her zaman başımızda. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler." diye konuştu.

Merakla beklenen programa, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ve Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Topçuoğlu ile ilgililer katılım sağladı.

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor!

TOKİ Denizli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! 200 yeni konut için bu tarihi aman kaçırmayın!


Geri Dön