06 / 05 / 2024

TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kura hangi iller açıklandı?

TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kura hangi iller açıklandı?

TOKİ kura çekilişleri ülkenin gündeminde yer alıyor. Kuraya katılan isimler kendi illerinde yapılacak TOKİ sosyal konut çekilişlerini bekliyor. Peki TOKİ kura hangi iller açıklandı? İşte detaylar!



TOKİ SOSYAL KONUT KURA ÇEKİMİ NASIL YAPILACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kura çekilişi hakkında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer vermişti; "TOKİ sosyal konut kuralarımız noter ile birlikte açık, şeffaf bir şekilde yapılmaktadır ve canlı yayın olarak TOKİ’nin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecektir."

TOKİ KURALARINDA DÖRDÜNCÜ ETAP HAZIRLIĞI İÇİNDE!

İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında ilk 3 etapta 62 bin 928 konutun kuraları çekilerek hak sahipleri tek tek belirlendi. TOKİ'nin sosyal medya hesabından yapılan duyurudan sonra ise 4. etap kura çekimi takvimi de netliğe kavuştu ve 4. etap sosyal konut kura çekilişi 12 ile 19 Aralık 2022 tarihleri arasında 7 ilde 15 bin 566 konut için gerçekleştirileceği belirtildi.

DÖRDÜNCÜ ETAP KURALARINDA HANGİ İLLER YER ALIYOR? TOKİ KURA HANG İLLER AÇIKLANDI?

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi il il yapılmaya devam edecek bu kuralar 12-19 Aralık tarihleri arasında, 7 ilde 15 bin 566 konut için çekilecek. Kura çekimi yapılacak iller arasında ise Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun ve Tokat yer almaktadır.

MART 2023 YILINA KADAR ETAP ETAP OLACAK ŞEKİLDE TAMAMLANACAK!

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun Mart 2023'e kadar etaplar halinde çekilmesi ve hak sahiplerinin belirlenmesi planlanıyor.

TOKİ PARA İADESİ NASIL YAPILIR, NASIL ALINIR?

TOKİ sosyal konut için başvuruda bulunan vatandaşların kurada adı çıkmadığı zaman bu kişilere başvuru bedeli geri iade edilmektedir. TOKİ para iadesi ise yetkili şubelerin ATM'lerinden geri alınacaktır.

Raporluyken maaş kesintisi nereden alınır?

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı! Elindekileri satanlar başlarına vuracak! İşte detaylar!

Asgari ücretin işverene etkisi! Asgari ücret işverene ne kadara mal oluyor?


Geri Dön