02 / 05 / 2024

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.



Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesinin hak sahibi kurayla belirlendi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi Salonu'nda noter huzurunda, Yozgat merkez ile Sorgun ve Akdağmadeni ilçelerinde inşa edilecek olan 500 konutun kuraları da çekildi.

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Verilen bilgiye göre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşan Vali Ziya Polat, mutlu bir gün yaşandığını dile getgirerek, bugün ve yarın toplam 1882 konutun kurasının çekileceğini dile getirdi.

Aktarılan detaylara göre, açıklamasında Yozgat için yatırım yapmaya ve yatırıma destek olmaya devam edeceklerini dile getiren Vali Ziya Polat, "Buradan, Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başvuru yapan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." dedi. Vali Polat, açıklamasında inşallah başvuru yapan hemşehrilerinin de ev sahibi olacağı, dükkan sahibi olacağı, arsa sahibi olacağını yakında göreceklerini düşündüğünü söyledi.


Geri Dön