18 / 05 / 2024

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.



Belediye Başkanı Celal Köse ise konuyla ilgili olarak "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin yoğun ilgi gördüğünü dile getirerek, kura çekilişinin hayırlı olması temennisinde de bulundu.

Şehir merkezindeki konutlar için 8 binin üzerinde başvuru olduğunu kaydeden Celal Köse, kurada adı çıkanların sevineceğini ama çıkmayanların da üzülmemesi gerektiğini dile getirerek, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ile görüştük, ikinci etapta da Yozgat'ta merkez olarak ziyadesiyle payımıza düşeni alacağız." dedi.

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Konuşmalardan sonra Yozgat merkezde 300, Sorgun ve Akdağmadeni'nde 100'er konutun hak sahibi kura çekimleri ile belirlendi. 1382 konutun kuraları da bugün çekilecek.

Yine aktarılan detaylara göre, kurada adı çıkan vatandaşlardan Hamide Yücel, çok mutlu olduğunu belirterek, "İlk kez evim oldu, kiradayım. Allah'ım herkese nasip etsin" dedi.

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ 21 Aralık-13 Ocak il il kura takvimi! Çekilişler son sürat devam ediyor! İşte gün gün çekiliş tarihleri!

TOKİ İlk Evim  Ankara  kura çekilişleri 2 Ocak'ta resmen başlıyor!


Geri Dön