15 / 05 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için her sene gerçekleştirilen indirim kampanyası yarın başlıyor.



Arsa alıcılarına da yüzde 12,5 indirim

Yine verilen bilgilere göre, vatandaşlardan gelen yoğun talepler sebebiyle geri ödemeleri süren arsa satışları için de yüzde 12,5 indirim yapılacak. Söz konusu bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar 24 Nisan – 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecek. Ayrıca borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için de yüzde 12,5 oranında indirim sağlanacak.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Merakla beklenen arsa indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri 2022 yılı Haziran ayının 30’uncu gününe kadar başlamış olan arsa alıcıları yararlanacak.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre, arsa alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak olan borç bakiyelerini, 24 Nisan – 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında satış işlemlerini yaptıkları TC Ziraat Bankasından öğrenebilecek ve borçlarını kapatabilecekler.
 
Yine verilen bilgilere göre, alıcıların, başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olması gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit borcu da bulunmaması gerekiyor. Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan arsa alıcıları indirim kampanyasından yararlanamayacak.

Asgari ücretli çalışanlara ara zam yapılacak mı? 2023 asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Siz de şimdi bakın! 

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Altın fiyatlarında son dakika! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 23 Nisan 2023 altın fiyatları!


Geri Dön