28 / 04 / 2024

TOKİ'den Ankara'ya 210 dükkan geliyor! Kahramankazan GİMAT Gıda Hali’nin temeli atıldı!

TOKİ'den Ankara'ya 210 dükkan geliyor! Kahramankazan GİMAT Gıda Hali’nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kahramankazan’da hayata geçirilecek olan toplam 210 adet dükkânın temeli atıldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara, Kahramankazan, Saray Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni sanayi sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre GİMAT Uluslararası Gıda Projesi 1.Bölge 1.Etap kapsamında toplamda 210 adet dükkân inşa edilecek.

Merakla beklenen temel atma törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve  Ankara  Milletvekili Fuat Oktay, Ankara Milletvekili Osman Gökçek ve vatandaşlar katıldı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yapılan konuşmalardan sonra dualar eşliğinde butonlara basıldı ve temel atıldı.

TOKİ den Ankara ya 210 dükkan geliyor! Kahramankazan GİMAT Gıda Hali’nin temeli atıldı!

ANKARA BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR


Türkiye'nin 81 ilinde yaşayan dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Ankara  Haymana projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan satış duyurusunda yer alan detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara Haymana 2023 projesi Kayabaşı Mahallesi'nde yer alıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 13 adet 3+1 dairenin yer aldığı bulunduğu Ankara Haymana 2023 projesi başvurular başladı.

Başvuruların 22 Aralık 2023 tarihinde sona ereceği Ankara Haymana  TOKİ  projesi için başvuru yapmak isteyenlerin 2 bin lira başvuru bedeli ödemesi gerekiyor.

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Ankara Haymana 2023 projesinde yer alan dairelerin kuraları 27 Aralık tarihinde çekilecek. Ankaralıların merakla beklediği proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre asil hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 02 Ocak 2024 - 03 Ocak 2024 şeklinde açıklanırken, yedek hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 08 Ocak 2024 şeklinde belirtildi.

 

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!


Geri Dön