02 / 05 / 2024

TOKİ'den büyük fırsat! 27 ilde KDV'den muaf yüzlerce arsa satacak! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

TOKİ'den büyük fırsat! 27 ilde KDV'den muaf yüzlerce arsa satacak! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 ilde 349 arsayı satışa çıkarıyor. İşte aralarında İstanbul, Ankara, İzmir'in de yer aldığı o şehirler...



Yatırımcıların merakla beklediği açık artırma, 29 Haziran Çarşamba 10.30 ve 30 Haziran Perşembe 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum olarak Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak. İstekliler, "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi üzerinden de söz konusu arsalar içinj teklif verebilecek.

29 Haziran tarihinde İstanbul, Antalya,  Denizli, Balıkesir, Kocaeli, Aydın, Muğla, İzmir ve Uşak'ta yer alan arsaların, 30 Haziran'da da Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa'da yer alan arsaların satışı yapılacak.

TOKİ den büyük fırsat! 27 ilde KDV den muaf yüzlerce arsa satacak! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

Satışa çıkarılan arsalar arasında, Adana'da konut ve ticaret, Ankara Etimesgut'ta konut, özel sağlık tesisi, Diyarbakır'da konut, ticaret, özel sağlık tesisi alanları, Sincan'da konut, Antalya'da gelişme konut alanları da yer alıyor. İzmir'de satışa çıkarılan arsalar arasında da konut, ticaret, sanayi ve depolama alanının yanı sıra gemi söküm alanı ile akaryakıt istasyon alanları bulunuyor. 


Geri Dön