17 / 05 / 2024

TOKİ'den o ile 11 bin 786 konut! Resmen açıklandı!

TOKİ'den o ile 11 bin 786 konut! Resmen açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar’da 11 bin 786 konutu projelendirdi. İşte detaylar...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, binlerce yıllık medeniyetlerin kültürel değerlerini taşıyan, şifalı termal suları ve tabiat güzellikleriyle ünlü şehir Afyonkarahisar’da TOKİ, toplamda 11 bin 786 konutu projelendirdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Afyonkarahisar’a her alanda yatırım

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar’da her alanda yatırım yapmaya da devam ediyor. 

TOKİ den o ile 11 bin 786 konut! Resmen açıklandı!

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Afyonkarahisar’ı güvenle inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, şehirde 5 hastane, 16 okul, 15 bin seyirci kapasiteli stadyum, 17 cami, 24 ticaret merkezi ve 1 kamu hizmet binasının da inşaat çalışmalarını tamamladı.

Millet bahçelerinde yeşilin her tonuna yer verilecek

Yine aktarılan son dakika bilgilerine göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından kentte üç millet bahçesi inşa ediliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, yeşilin her tonunu içinde barındıracak millet bahçeleri projeleriyle; kentlerde yeşil alan miktarı artacak ve vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecekleri yeni alanlara kavuşmuş olacak.

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır 2022? TOKİ 2+1, 3+1 daireleri ne kadar?

41 bin 250 TL'si olana son dakika ucuz konut müjdesi! Başvurular yarın başlıyor! Hemen 2+1 fiyatlarına bakın!

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın


Geri Dön