07 / 05 / 2024

TOKİ'nin 27 ilde yapacağı arsa satışlarının ihale tarihleri belli oldu!

TOKİ'nin 27 ilde yapacağı arsa satışlarının ihale tarihleri belli oldu!

TOKİ, 10 bin konutluk yatırım fırsatını açıkladı. TOKİ’den yapılan duyuruya göre açık artırma usulüyle satılacak arsalar hem ev yapmaya hem toplu konut inşaatına hem de sanayicilerin yatırım yapmasına olanak sağlayacak.



27 İLDE 349 ARSA SATIŞA ÇIKIYOR

TOKİ’nin gerçekleştireceği açık artırmada; İstanbul, Balıkesir, Kocaeli, Antalya, Aydın, Denizli, Muğla, İzmir, Uşak'taki arsaların satışı 29 Haziran'da; Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Ankara, Adana, Konya, Kayseri, Sivas, Çorum, Aksaray, Elazığ, Afyonkarahisar, Amasya, Kastamonu, Kırıkkale, Samsun, Kars, Hakkari illerindeki muhtelif arsalar ise 30 Haziran'da yapılacak.

TAPULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLECEK

Öte yandan TOKİ, 16 Haziran’dan itibaren konu borçlarını bitiren ev sahiplerinin konutlarına ilişkin düzenlenen tapularını e-devlet üzerinden alabileceğini duyurdu.

TOKİ’den ev alıp, borcunu peşin ödeyen ya da bitirenlerin, kat mülkiyeti tesis edilmiş tapularını bankaya gönderilen gayrimenkul alıcıları, tapularını e-devlet üzerinden alabileceği bildirildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön