28 / 04 / 2024

TOKİ'nin Ankara'da devam eden 10 kentsel dönüşüm projesi!

TOKİ'nin Ankara'da devam eden 10 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettirmeyi başarıyor. 



Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten  TOKİ  hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettirmeyi başarıyor. 

 

TOKİ, dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketicilerce belirlenen "süper marka"lar arasında yer aldı ve TOKİ gayrimenkul sektörünün süper markası oldu.

 

2023'e kadar toplam 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerine de ağırlık veriyor. İşte, TOKİ'nin Ankara'da devam eden 10 kentsel dönüşüm projesi.. 

 

1-)  Ankara  Sincan Saraycık
Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Bölge 2.Etap 891 Adet Konut , 3 Adet Ticaret Merkezi , 1 Adet Mescit ve Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde çalışmaların yüzde 3'ü tamamlandı.

 

2-) Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 4. Etap
Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 4.Etap 877 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde inşaat çalışmaları yüzde 28 seviyesinde. 

 

3-) Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 3. Etap
Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 948 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde inşaat seviyesi yüzde 18 olarak açıklandı. 

 

4-) Ankara Sincan Saraycık 3. Etap 
Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Bölge 3. Etap 822 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde inşaat seviyesi yüzde 17 oranında tamamlandı. 

 

5-) Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 2. Etap
Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1186 Adet Konut, 1 'er Adet Ticaret Merkezi, Cami, Anaokulu, Lise, İlkokul ve Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde inşaatın yüzde 23'ü tamamlanmış durumda. 

 

6-) Ankara Sincan Saraycık 2. Etap 
Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap 979 Adet Konut, 3 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde çalışmalar hızla sürüyor. Projede inşaatın yüzde 43'ü tamamlandı. 

 

7-)  Ankara Sincan Saraycık 1. Etap
Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Etap 966 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde inşaat yüzde 44 seviyesinde. 

 

8-) Mamak Yatıkmusluk
Ankara İli Mamak İlçesi Yatıkmusluk Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 396 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesi inşaatı yüzde 70 oranında tamamlandı. 

 

9-) Mamak Anayurt ve Gülseren Mahalleleri 4. Etap
Ankara İli Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Yenileme ve Gecekondu Dönüşüm Projesi 4.Etap 447 Adet Konut, 1 Adet Lise, 1 Adet İlköğretim Okulu, 1 Adet 750 Kişilik Cami İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesinde inşaat seviyesi yüzde 51 seviyesinde, çalışmalar hızla devam ediyor.

 

10-)  Mamak Anayurt ve Gülseren Mahalleleri 3. Etap
Ankara İli Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Yenileme ve Gecekondu Dönüşüm Projesi 3.Etap 1.Bölge 889 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi projesinde inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı. Projede çalışmalar hızla sürüyor.

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com
 


Geri Dön