17 / 05 / 2024

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası işte bu tarihte sona erecek!

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası işte bu tarihte sona erecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yüzde 25 indirim 18 Mayıs tarihinde sona erecek.



TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2023 detayları

TOKİ'ye borcu olan pek çok kişinin merakla beklediği bu indirim uygulaması kapsamına alınan projelerde bulunan konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini gerçekleştirmiş olması gerekli. 

TOKİ ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası işte bu tarihte sona erecek!

Merakla beklenen yüzde indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri 2021 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri alıcıları faydalanıyor. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ödenmesi gereken taksit sayısı 12 ve daha az olan konut ve iş yeri alıcıları indirim kampanyasından faydalanamıyor.

Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu bu kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabiliyor. Söz konusu indirim kampanyasının bitiş tarihinden sonra gerçekleştirilecek olan borç kapatma ve kısmi ödemelerde söz konusu indirim oranından faydalanılması mümkün olmayacak.

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

TOKİ  Ankara  projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön