28 / 04 / 2024

Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş İnşaat tarafından Kale Kilit'e ait arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları bilgisine göre projede yer alan daireler metrekaresi 5 bin liradan satılacak...





Avrupa Konutları Kale Kilit'e ait  40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçireceği projesini satışa çıkardı.  Avrupa Konutları Kale  adı verilen proje 10 katlı 44 metre yüksekliğe sahip bloklardan meydana gelecek. 


Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen Avrupa Konutları Kale projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakası'nda, Topkapı'da yer alacak. Hasılat paylaşım modeliyle inşa edilecek olan Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


Dükkan, ofis ve konutların yer alacağı karma konsepte sahip Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları şöyle: 


Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları: 


Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları 'na göre projedeki daireler 5 bin liralık metrekare birim bedeli ile satılacak. Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları ile ilgili olarak daha detaylı bilgi için 0212 571 13 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Eylül ayı içerisinde satışa çıkarılması beklenen Topkapı Avrupa Konutları 'nda 700'e yakın konutun bulunacağı bilgisi veriliyor. Projede ayrıca 60 bin metrekarelik otopark alanı yer alacak.





Telefon: 0212 571 13 55

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön