09 / 05 / 2024

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...



Embassy Suites by Hilton, Torunlar GYO’nun yüzde 100 iştiraki olan TRN Otel İşletmeciliği tarafından franchise anlaşması kapsamında işletilecek. 

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Aziz Torun, "Hilton Mall of İstanbul’dan sonra Hilton ile Torun Center’da da iş birliği yapmaktan ve Hilton’un süit konaklama segmentinde dünya çapında standartları belirleyen Embassy Suites markasını Türkiye’ye getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul’un her iki yakası için kolay ulaşım imkânı sunan, yerli ve yabancı birçok şirketin genel merkezinin bulunduğu Büyükdere Caddesi üzerinde, aynı zamanda da sosyal ve kültürel hayatın kesişim noktasında yer alan Torun Center’ın otel konsepti için Embassy Suites by Hilton ile en doğru tercihi yaptık" şeklinde konuştu. 

İstanbul ve boğaz manzarasına hâkim, şehrin en modern meydanı ile iç içe Embassy Suites by Hilton Torun Center’ın, uzun dönemli ve konforlu konaklama taleplerinin gittikçe yoğunlaştığı bu dönemde, boşluğu en üst standartta gidereceğine inandığını belirten Aziz Torun, "Embassy Suites by Hilton, Torun Center, 2024 yılı yaz aylarında konuklarını ağırlamaya başlayacak" açıklamasında bulundu.

Torunlar GYO, Torun Center da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Aziz Torun, otelin üst katlarında yer alan ve büyüklükleri 1+1’den 4+1’e değişiklik gösteren residenceları da sonbahar itibarıyla satışa çıkarmaya hazırlandıklarını vurguladı.  

Hilton Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent ise konuya ilişkin açıklamasında "Hilton 65 yıldır Türkiye’de, 100’ün üzerinde otel ile faaliyet gösteriyoruz. Türkiye Hilton’un dünyadaki dördüncü büyük pazarını oluşturuyor. Embassy Suites By Hilton markamız ile hem Türkiye hem de Avrupa’ya Torunlar GYO ile başarılı bir giriş yapmak istiyoruz" dedi ve Torun Center, mevcut ofis, konut, perakende ve eğlence gibi özelliklere sahip olan kıymetli bir proje olduğunu aktardı. 

Simon Vincent söz konusu açıklamasını "Embassy Suites by Hilton ile Torun Center, daha fazla çeşitlilik sunabilecek ve değerini daha da artacak" ifadelerini kullanarak tamamladı.  

Vaat Center satışta! Peşinde indirimle ödeme imkanı!

Neva Yalı İzmir'de 24 ay vade fırsatı! Aralık 2025'te teslim!

Tuna Aşiyan Konakları satışta! Peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı!


Geri Dön