03 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 187 villadan meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor. Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları 180 metrekarelik villa fiyatı 625 bin dolardan başlıyor.



Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstereriyor. Proje toplam 187 villa ve 16 mağazadan meydana geliyor.


Banka  kredisine uygun ödeme sağlanan projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. Proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam eden  Toskana Orizzonte  Arıkan Yapı projesinde ilk etap teslimleri bu yıl Eylül de, 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları 180 metrekarelik villalar için  625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor.


Toskana Orizzonte iletişim

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön