28 / 04 / 2024

TPAO Hatay'daki tarım arazilerini kiraya veriyor!

TPAO Hatay'daki tarım arazilerini kiraya veriyor!

Türkiye Petrolleri A. O. Genel Müdürlüğü, Hatay Dörtyol'a bağlı Yeniyurt ve Yeşilköy Mahalleleri'ndeki meyve bahçeleri ile tarım arazilerini kiraya veriyor...



Türkiye Petrolleri A. O. Genel Müdürlüğü, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ndeki Yeniyurt ve Yeşilköy Mahalleleri'ndeki meyve bahçeleri ile tarım arazilerini kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14.30'da yapılacak.

TDLSATIS-2 HATAY İLİ, DÖRTYOL İLÇESİ, YENİYURT VE YEŞİLKÖY MAHALLELERİNDEKİ TAŞINMAZLARIN KİRAYA VERİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Türkiye Petrolleri A. O. Genel Müdürlüğünden:

1 - İdare ile ilgili bilgiler

a) Adresi  :  Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü Söğütözü Mahallesi 2180. Cadde No: 10 Çankaya/ANKARA

b) Telefon ve Faks No    :  0312 207 22 38 - 0312 207 27 05   Faks 0312 286 90 73

c) Elektronik Posta Adresi   :  [email protected]

2 - İhale Konusu    :  Mülkiyeti Genel Müdürlüğümüze ait; Hatay İli, Dörtyol İlçesi, Yeniyurt Mahallesi ile Yeşilköy Mahallesinde bulunan narenciye ve meyve bahçeleri ile tarım arazilerinin “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mal ve Hizmet Satım ve Değerlendirme Yönetmeliği” esasları dâhilinde “Kapalı Teklif Usulü” ile kiralama ihalesinin yapılmasıdır.

3 - İhale İle İlgili Bilgiler

a) Yapılacağı Yer      :  Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Arge Merkezi Daire Başkanlığı İsmet Sezgin Toplantı Salonu

b) Teklif Teslim Tarih/Saati   :  03/05/2018 Perşembe günü saat 14.30

c) İhalenin Tarih ve Saati    :  03/05/2018 Perşembe günü saat 14.30

4 - İhaleye Katılma Şartları

a) Şartname satın alma  :  Teklif verecek isteklilerin TP Genel Müdürlüğünce hazırlanan kiralama ile ilgili şartnameyi Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. 2180 Cad. No: 10 Çankaya/ANKARA adresinde 603 nolu oda adresinden 100 TL (Yüz Türk Lirası) bedel karşılığı satın almaları gerekir. Şartname satışı mesai saatleri içinde yapılacaktır.

b) Geçici Teminat    :  Aşağıda belirtilen geçici teminatın İdare hesabına (TPAO Genel Müdürlüğü Vakıfbank TPAO bürosu nezdindeki TR**********************65 nolu hesabına) yatırılması veya banka teminat mektubunun ibraz edilmesi gerekir.

c) İstenen Belgeler   :  İdari Şartnamede belirtilen belgelerin; 03.05.2018 Perşembe günü saat 14.30’a kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü GELEN EVRAK SERVİSİ adresine kapalı bir zarf içinde elden teslim edilmesi gerekmektedir.

d) İhale Konusu Taşınmazların  Görülmesi    :  Kiralanacak yeri ve çevresini gezmek, inceleme yapmak; teklifini hazırlamak ve taahhüde girmek için gerekli olabilecek tüm bilgileri temin etmek isteklinin sorumluluğundadır.

5 - İhaleye ait bilgiler  :  İhale ile ilgili şartname TP Genel Müdürlüğü 603 nolu oda adresinden ve ihale ilan metni www.tp.gov.tr web adresinden incelenebilir.

6 - İhaleye İştirak   :  İhaleye iştirak şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak ve değerlendirilmeyecektir.

7 - TPAO İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Ortaklığımız, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na tabi değildir.

 


Geri Dön