09 / 05 / 2024

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...



Bacasız sanayi 1 milyar dolar kazandırdı!

Turizmin 'bacasız sanayi' olduğunu hatırlatan Zorluoğlu, "Bu sene gerçekten Trabzon çok yoğundu. Ancak çok şükür, herhangi bir olumsuz gelişme yaşanmadı. Gerek ulaşım anlamında, gerek meydanların alanlarının yeterliliği anlamında, gerek asayiş anlamında hakikaten sorunsuz bir turizm sezonunu yavaş yavaş arkamızda bırakıyoruz. Bundan da son derece mutluyuz. İnşallah gerek yurt içinden gerek yurt dışından önümüzdeki yıllarda daha da fazla turistin gelmesini hedefliyoruz. Bizim hesaplarımıza göre, bu turizm sezonunda yaklaşık yabancı turistlerin şehrimize ekonomik olarak katkısının 1 milyar dolar civarında olduğu düşünüyoruz.”diye konuştu.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

'TURİZM SEZONU HAREKETLİ GEÇTİ'

Kentte turizm hareketliliğinin hala daha devam ettiğini belirten esnaf Ahmet Tosun ise "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz" dedi.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!

Blue Diamond baget yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirimi kaçırmayın! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön