29 / 04 / 2024

Triyanda Evleri İzmir fiyat! 24 ay sonra teslim!

Triyanda Evleri İzmir fiyat! 24 ay sonra teslim!

Firma: Egesel İnşaat

Proje: Triyanda Evleri

Triyanda Evleri İzmir fiyat bilgisi için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan Triyanda Evleri'nin temeli bu hafta atılacak...




İzmir Gaziemir bölgesinde inşa ediliyor olan Triyanda Evleri projesi  Egesel İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Triyanda Evleri  İzmir  projesi 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Triyanda Evleri İzmir fiyat bilgisinden önce projeden bahsedelim.


İzmir Triyanda Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Triyanda Evleri İzmir projesi 319 adet konuttan meydana geliyor. Triyanda Evleri İzmir'de teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


Triyanda Evleri İzmir fiyat bilgileri için 0232 252 00 85 numaralı telefonu arayarak, Triyanda Evleri Gaziemir projesinin satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. Triyanda Evleri İzmir'de 3 farklı daire tipi tasarlandı.


Triyanda Evleri İzmir projesinde çocuk havuzu, yüzme havuzu, açıkhava sineması, yeşil alanlar, fitness salonları, güvenlik sistemi, spor alanları, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.



Triyanda Evleri nerede?

Triyanda Evleri adres : 1/5 Sokak No:3 / C Atıf Bey Mahallesi Gaziemir/İZMİR


Triyanda Evleri iletişim

Telefon: 0 232 252 00 85

Web Adresi: www.triyandaevleri.com


projeye sor



Geri Dön