17 / 05 / 2024

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK'dan

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK'dan

Türkiye’nin seferber olduğu deprem sürecinde kurumlar da depremden etkilenen vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. İşte BDDK’nın açıkladığı değişiklikler;



Kredi Derecelendirme Notları ile alakalı Düzenleme

Kredi müşterilerinden alınması gereken kredi derecelendirme notları ile alınması zorunlu olan ek belgelerin temini yine bankaların isteğine bağlı bırakıldı.

Deprem/afet felaketinden zarar gören vatandaşlara kullandırılan kredilerin gayrimenkul niteliğinde teminatlarının değerlemesi ile alakalı süreler ertelendi.

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK dan

Kredi kullandırımlarına yönelik olarak bağımsız denetime tabi olan firmalarca bankalara tevdi edilmesi gereken bilgi ve belgelere ait süreler deprem/afet  bölgesindeki illerdeki şirketler için uzatıldı.

Kredi vade sınırı ve kredi kartı taksit sınırına yönelik sağlanan esneklikler ise 1/1/2024’e kadar uzatıldı.

 

Deprem Bölgelerine DSÖ'den yardım! 400.000 kişi faydalanacak

Philips piyasaya sürdü! Fidelio T2 kablosuz kulaklık özellikleri

MSF iki şirketin  ihalesini satıştan çekti! Resmi gazetede yayınlandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön