30 / 07 / 2024

Tüm ürünlerden sonra bir de buna zam geldi! En düşüğü 7 bin TL, duyunca kalakalacaksınız

Tüm ürünlerden sonra bir de buna zam geldi! En düşüğü 7 bin TL, duyunca kalakalacaksınız

Türkiye'de zam gelen birçok ürünün ardından şok bir ürüne daha zam geldi. Yeni zam gelen ürünü duyduğunuz zaman büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


EN DÜŞÜK FİYATLI MEZAR TAŞI 7 BİN TL OLDU

Mezar taşlarındaki artış hakkında açıklamalarda bulunan mermer ustası Şükrü Geçer, “Mezar yapımı ve tadilatını yapıyoruz. Geçen sene mezar taşlarını 250 TL’ye alıyorduk, şimdi ise 500 TL’ye alıyoruz. Yaklaşık yüzde 100 zam oldu ve taşların maliyeti çok arttı. Mezar takımını geçen sene bin 200 ile bin 500 TL arasında alıyorduk. Şimdi ise 3 bin TL’ye alıyoruz. Mezarın müşteriye teslim fiyatı en düşük 7 bin TL. En yüksek fiyatlı mermer fiyatı ise 80 bin TL’ye kadar çıkıyor. En son zam yüzde 30 geldi” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön