09 / 05 / 2024

Tuncay Özilhan kimdir? 

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...



Anadolu Grubu’nun temelleri 1950 senesinde, Anadolu Grubu Onursal Başkanları, Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan aracılığı ile atıldı. ‘Anadolu’yu dünyaya, dünyayı Anadolu’ya bağlayan yıldız’ olma bakış açısıyla varlığını ileriye taşıyan, 6 şirketi ile BIST’te işlem gören küresel Grubumuz; Türkiye dâhil 19 ülkede, 80'e yakın şirket, 86 üretim tesisi ve 80 binden çok personeli  ile icraatlarını bira, meşrubat, perakende, tarım, otomotiv, kırtasiye, süratli servis restoranı ve enerji olmak üzere 8 sektörde devam etmektedir. 

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu insanına devamlı daha iyisini sunma amacıyla çıktığı yolda, çok uluslu, girişimci bir grup olma misyonu doğrultusunda hareket eden Anadolu Grubu, dünyanın ileride olan markalarıyla kurduğu iş birliklikleri ve çok uluslu şirketlerle yaptığı ortaklıklarıyla, icraatta olduğu her coğrafyaya katkı sunmayı sürdürüyor. 

Nazım Torbaoğlu kimdir?

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Çeyiz düzecekler dikkat! ŞOK'ta Altus çamaşır makinesi satışta! 21 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi 


Geri Dön