06 / 05 / 2024

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.



Samet Mobilya Aksesuarları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kızıltan, Asya ve Avrupa'da yüksek oranda binaya ihtiyaç duyulduğunu kaydederek,  "Biz de oralara odaklanıyoruz. Kore, Hindistan, Tayvan, Tayland, gibi ülkelerden çok büyük beklentilerimiz var. Hindistan'da birtakım yatırım olanaklarımız var. Bunların üstünded de çalışıyoruz. Hindistan pazarıyla ilgili olarak da ciddi kazanımlarımız var, bunları değerlendirmek üzereyiz. Hindistan'la beraber ilk defa yurt dışında üretim imkanımız olacak, yerel bir ortakla sıfırdan tesis kuracağız. Hindistan, 3 sene içerisinde dünyanın en büyük ekonomik gücü olacak. Nüfus olarak da Çin'i geçiyor. Tayland'a girdik, Kore'ye de girmek üzereyiz, Endonezya'ya da daha girmek istiyoruz. Uzak ülkelere açılmak istiyoruz. Asya, nüfusu çok yoğun bir kıta. Ekonomik olarak da gelişiyor." dedi.

Açıklamasında Asya'nın yanı sıra Afrika katısına da odaklandıklarını ancak batı ülkelerini de ihmal etmediklerini kaydeden Samet Mobilya Aksesuarları Yönetim Kurulu Başkan VekiliKızıltan, Avrupa'nın hemen her ülkesinde yer aldıklarını ve Amerika'da distribütör ortaklığı kurduklarını dile getirdi. Kızıltan, "Amerika kıtasına yönelik de üretim tesisi anlamında 3 sene içerisinde bir yatırım düşünüyoruz." diye konuştu.

Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak! Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 Temmuz zammında son dakika! Emekliye ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın


Geri Dön