07 / 05 / 2024

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…



“Uzak Ülkeler Stratejisi” kapsamında Türk müteahhitlik sektörünün menzilinin genişletilmesi için atılacak adımlar şu şekilde:

  • Asya ülkelerindeki müteahhitlik projelerinin finansmanına yönelik olarak Asya Kalkınma Bankası ile ortak finansman modelleri oluşturulması için çalışmalar yapılacak.
  • Türk ve Brezilyalı müteahhitlik firmaları arasında iş ağlarının kurulmasına yönelik düzenlenecek faaliyetler desteklenecek.
  • Müteahhitlik ve teknik müşavirlik hizmetleri alanında Endonezya pazarında üçüncü ülkelerle iş birliği programları tesis edilecek ve Endonezya’ya müteahhitlik ve teknik müşavirlik heyet gezileri gerçekleştirilecek.
  • Türk ve Güney Koreli müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmaları arasında da iş birliği imkanlarının araştırılmasına yönelik girişimlerde bulunulacak ve bu amaçla düzenlenecek organizasyonlar desteklenecek.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

  • Hindistan'a yönelik müteahhitlik ve teknik müşavirlik heyetleri gerçekleştirilecek. Sektörün Hindistan'daki işve yatırım fırsatları hakkında bilgi edinmesi sağlanacak.
  • Japonya ile müteahhitlik ve teknik müşavirlik hizmetlerinde ise üçüncü ülkelerde iş birliği programı sürdürülecek.
  • Pakistan ile müteahhitlik ve teknik müşavirlik alanında karşılıklı olarak heyetler organize edilecek. Türk müteahhitlerinin işveren idarelerce bilinirliği artırılacak ve sektörün Pakistan'daki fırsatlar hakkında bilgi edinmesini sağlanacak.
  • ……

Kredi kartınız varsa bu habere hemen tıklayın! Bilgilerinizi 2 dolara satıyorlar! Bu dolandırıcılıktan nasıl kurtuluruz?

BİM'e kırtasiye ürünleri geliyor! Ucuz alışveriş fırsatı! İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Size en uygun iPad modeli hangisi? Apple’ın en çok satan tabletlerinden iPad Pro 1 Eylül 2022 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön