09 / 05 / 2024

Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya'yı bakın nasıl solladı!

Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya'yı bakın nasıl solladı!

Kripto piyasasındaki son gelişmelere göre Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinin önüne geçti. Fransa, İspanya ve Almanya'nın geride kalması dikkat çekti. Buna göre Türkiye, kripto paralarda Avrupa'dan önde. Kripto para yatırımcılarına özel hazırlanan yeni rapora göre Türkiye lider durumda.



Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya yı bakın nasıl solladı!

ABD, SEC ve FED ile sektörü baskılıyor

Kripto para piyasası ve finans sektöründeki etkisiyle dünyada büyük bir öneme sahip olan Amerika Birleşik Devletleri, yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor. Özellikle kripto para madenciliği ve merkeziyetsiz finans (DeFi) şirketleri açısından, Amerika Birleşik Devletleri dünya genelinde önde gelen bir konuma sahiptir. Ancak Amerika Birleşik Devletleri, regülasyon konusunda en çok göze çarpan ülkelerden biridir. 

Özellikle Çin ve diğer Asya ülkeleri kriptoya karşı sıcak bakmıyor. Bu durum ABD başta olmak üzere Avrupa ülkelerinin sektördeki durumunu etkiliyor.  ABD Merkez Bankası FED tarafından alınan kararlar da kripto borsasını büyük ölçüde etkiliyor. Düzenleyici kurumların kripto paraları baskı alması sonucunda sektör zorlanıyor. Türkiye, Avrupa ülkelerinden olan Fransa, İspanya ve Almanya’nın önüne geçerek kripto piyasasında lider konumdadır.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Bitcoin yatırımcısının yüzü gülüyor! Kritik eşik aşıldı, gözler gelecekte


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön